2 thoughts on “Photography

  1. Ik kan niet meer commenten op je blog, en een mail adres kwam ik ook niet tegen, dus dan maar zo 😉 Ik zag je postings over de Aura HD. Heb m zelf nu een paar maanden, en ben supertevreden (mijn initiele gedachten staan hier: http://tweakers.net/productreview/78954/kobo-aura-hd-(zwart-68-en-quot).html). De bug die je bent tegengekomen is volgens mij geen bug: als de magneet in een tas oid per ongeluk losklikt, loopt je batterij op deze manier niet leeg. Volgens mij is heeft het daar mee te maken. Ben het wel met je eens dat het fijner zou zijn als je deze feature kon uitzetten. Heb wel wat problemen gehad met een kobo account dat corrupt raakte (ik kon daardoor geen boeken meer kopen in de Kobo store), maar daar heeft de klantenservice me prima mee geholpen

    1. Ik dacht al dat dat jou review was. Ik vermoed ook dat het geen bug is, op zich geen probleem maar het had wat langer mogen duren voordat het uitging. Maar ik ben super tevreden over de Aura HD, nu alleen nog een eng boek uitkiezen om met Halloween in het donker te lezen :).

      Ik kreeg helaas zoveel spam via en op de site dat ik het één en ander tijdelijk heb uitgeschakeld, ik zal binnenkort eens kijken of het nu weer goed gaat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *